Op- en overslag

Wij zorgen dat het in orde komt

Ervaren specialist

Exceptioneel transport is voor Zwagerman dagelijkse routine. Net als de (de)montage van kranen, machines en installaties. Maar wat we vooral zijn is een betrokken dienstverlener. Het is onze missie om maximaal bij te dragen aan uw productiviteit en continuïteit. We denken proactief mee, houden flexibel rekening met uw wensen en omstandigheden, en nemen daadwerkelijk zorgen uit handen.

Alles onder controle

In de afgelopen 25 jaar hebben we een schat aan ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende situaties. Die specialistische knowhow is dan ook ons grootste kapitaal. Als klant weet u daardoor zeker dat een opdracht goed doordacht en zorgvuldig gepland is. En dat er voor eventuele onverwachte obstakels onderweg altijd een oplossing wordt gevonden.

Altijd en overal een oplossing

Ons wagenpark bestaat uit diepladers, semi-diepladers, trailers en autolaadkranen en kan in verschillende combinaties worden ingezet om perfect aan te sluiten bij de opdracht. Verder beschikken we over ontheffingen voor o.a. Duitsland, de Benelux, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje en Scandinavië. Dankzij ons internationale netwerk is ook transmodaal transport geen probleem.

Ook een bijzonder project?
Vraag een offerte aan.

Wij vervoeren van 30 tot 120 ton netto laadvermogen. Veilig en betrouwbaar. En door heel Europa. Hoe complex of uitdagend ook, we organiseren het tot in de details en zorgen gewoon dat het in orde komt.