Industriële verhuizingen

Continuïteit staat voorop

Minimaal oponthoud

Een industriële verhuizing van machines en installaties is een ingrijpende operatie waarbij wij slechts een deel van het geheel zijn. Alleen door inzicht in uw werkprocessen, goede planning en intensieve samenwerking met alle betrokken partijen, kunnen we ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer volledig operationeel bent.

Binnen en buiten

Als specialist in exceptioneel transport zorgen we dat het vervoer van uw machines tot in de puntjes geregeld wordt. Inclusief planning, het kiezen van de meest geschikte route, (internationale) ontheffingen en transportbegeleiding. Ook voor het (ver)plaatsen van machines binnen een productielocatie beschikken we over de juiste hijs- en transportmiddelen.

Juiste materieel

Van het verhuizen of verplaatsen van kleine en gevoelige apparatuur tot zeer grote en zware machines – we hebben er de mensen, het materieel en de ervaring voor in huis. Ook het voor het plaatsen van nieuwe machines kunt u bij ons terecht. In de afgelopen jaren hebben we industriële verhuizingen uitgevoerd voor onder andere.

Ook een bijzonder project?
Vraag een offerte aan.

Wij vervoeren van 30 tot 120 ton netto laadvermogen. Veilig en betrouwbaar. En door heel Europa. Hoe complex of uitdagend ook, we organiseren het tot in de details en zorgen gewoon dat het in orde komt.