Materieel

Altijd een antwoord op uw vraag

Veelzijdig wagenpark

Zwagerman beschikt over een uitgebreid wagenpark met trekkers, diepladers, semidiepladers, huiftrailers, open trailers en autolaadkranen. Doordat deze in verschillende combinaties kunnen worden ingezet, hebben we altijd een oplossing voor uw transportvraag.

Diepladers

Een dieplader is een veelzijdige oplegger die geschikt is voor hoge lading en voor het zware werk. De laadvloer bevindt zich tussen de wielen. Een hoge lading hoeft overigens niet altijd zwaar te zijn. Hoe zwaarder de lading, hoe meer assen de dieplader moet hebben om het gewicht te verspreiden.

Semi-diepladers

Een semi-dieplader heeft een laadvloer boven de wielen. Omdat de wielen kleiner zijn en de laadvloer lager ligt, kunnen er met deze oplegger ook hogere ladingen worden getransporteerd. Voor zeer zware transporten is een dieplader een betere oplossing. De meest (semi)diepladers zijn uitschuifbaar.

Autolaadkraan

Bij een autolaadkraan is een kraan op een vrachtwagen gemonteerd. De chauffeur kan hiermee zelf zorgen voor het beladen of lossen van de vrachtwagen zelf of van een (semi)dieplader. Een autolaadkraan is zeer wendbaar en bij uitstek geschikt voor hijswerk op lastige plekken.

Ook een groot project?
Vraag een offerte aan.

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport. Zwagerman bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!