Transport van kranen

Volledige ontzorging

Ideale partner

Voor bedrijven in verticaal transport is logistiek van groot belang. Wanneer en waar moet een kraan aanwezig zijn, wanneer moet deze verwijderd worden en op welk moment zal de hijskraan voor een volgende opdracht worden ingezet? Dankzij onze grote expertise op dit gebied is Zwagerman de ideale partner om dit proces soepel te laten verlopen.

Complete dienstverlening

Ook kraantransport is een vorm van exceptioneel vervoer waarvoor we de volledige verantwoordelijkheid nemen. De planning, het kiezen van de meest geschikte route, (internationale) ontheffingen en transportbegeleiding, we regelen het allemaal voor u. We hebben er de mensen, het materieel en de ervaring voor in huis.

(De)montage, transport, opslag

Om u als opdrachtgever zo compleet mogelijk van dienst te zijn, verzorgen we behalve het transport ook de montage en demontage van kranen. Daarnaast hebben we op ons centraal in Nederland gelegen bedrijfsterrein alle ruimte voor de opslag van materieel tot het moment dat de kraan weer op weg gaat naar de volgende opdracht.

Ook een bijzonder project?
Vraag een offerte aan.

Wij vervoeren van 30 tot 120 ton netto laadvermogen. Veilig en betrouwbaar. En door heel Europa. Hoe complex of uitdagend ook, we organiseren het tot in de details en zorgen gewoon dat het in orde komt.