Transport & Lifting

Exceptioneel transport is voor ons dagelijkse routine. Net als de (de)montage van kranen, machines en installaties. Specialistische kennis, goed materieel en bekwaam personeel zorgen ervoor dat we goed zijn in ons vak. Waar we het verschil mee maken is het ontzorgen van de opdrachtgever. Het is onze missie om bij te dragen aan productiviteit en continuïteit.

Klantgericht

Ook al zijn we dan uitgesproken specialisten, we zijn en blijven natuurlijk bovenal dienstverleners. Het is onze missie om u als klant volledig te ontzorgen. Met een platte, snel schakelende organisatie. Met een totaalaanpak voor alle aspecten rond transport en hijswerk. En vooral door ons flexibel aan te passen aan uw organisatie en werkprocessen.

Vakkundig

Zwagerman is al sinds 1994 gespecialiseerd in exceptioneel transport en lifting. We hebben veel technisch inzicht en diepgaande kennis van (de)montage. Dat vakmanschap ziet u terug in ieder team dat voor u aan de slag gaat. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn zonder uitzondering zeer gemotiveerd, meedenkend en zelfsturend.

Zorgvuldig

Bij exceptioneel transport komt nogal wat kijken. Niet alleen onderweg, ook op en rond de locaties waar goederen worden opgehaald en afgeleverd. Een grondige planning en professionele begeleiding is daarom een vanzelfsprekend onderdeel van onze werkwijze. Vertrouwen is de basis van onze duurzame relatie met opdrachtgevers.

Internationaal

We hebben ontheffingen voor exceptioneel transport in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Zwitserland, Oostenrijk en Spanje. En soms komt u ons ook tegen in Oost-Europa en Italië. Voor transmodaal transport, waarbij vervoer over de weg wordt gecombineerd met treinen, schepen of vliegtuigen, beschikken we over een internationaal netwerk.