Onze dienstverlening

Vakkundig, veelzijdig en internationaal

Exceptioneel transport

Extra breed, extra lang, extra hoog of extra zwaar? Zwagerman zorgt dat het op de plaats van bestemming komt. We hebben daarvoor de kennis, de mensen en het materieel in huis. Dankzij ons internationale netwerk is ook intermodaal transport geen enkel probleem.

Transport van hijskranen

Vervoer, montage, demontage en opslag: bij het transport van hijskranen komt al onze expertise samen. U bent er zeker van dat uw kraan op precies het juiste moment wordt geplaatst en weer verwijderd. We nemen de regie en dragen de verantwoordelijkheid voor het hele traject.

Transport met autolaadkraan

Laden, lossen, hijsen en vervoeren van ‘gewone’ lading met de autolaadkraan heeft als grote voordeel dat er maar één voertuig wordt gebruikt en dat de vakbekwame chauffeur de klus zelfstandig klaart. Met het juiste materieel, gecertificeerd en veel ervaring, ook in complexe omgevingen.

Industriële verhuizingen

Bij industriële verhuizingen van machines en installaties zijn wij maar een radertje in een veel groter project. Inzicht uw processen is essentieel om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer operationeel bent. Uw continuïteit en productiviteit staan voor ons voorop.

Ook een groot project?
Vraag een offerte aan.

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport. Zwagerman bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!