Autolaadkraan transport

Vervoer en hijswerk goed geregeld

Ervaren dienstverlener

Niet ieder transport is exceptioneel natuurlijk – maar ook als het gaat om ladingen die niet extra groot of extra zwaar zijn, bent u bij Zwagerman aan het juiste adres. Met onze autolaadkranen regelen we ook dit vervoer voor u. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. We denken graag met u mee over de beste passende oplossing.

Altijd het juiste materieel

Het grote voordeel van een autolaadkraan dat je maar één voertuig nodig hebt voor laden, lossen, hijsen en transport. Door het op afstand bedienen van de kraan is het overzicht altijd optimaal. Zwagerman Transport & Hijswerk beschikt over materieel voor hijswerk en transport.

Vakbekwame medewerkers

Onze professionele chauffeurs lossen en laden zelfstandig en beschikken daarvoor uiteraard over alle benodigde certificaten. Minstens zo belangrijk is de ervaring die ze hebben opgedaan in de meest uiteenlopende situaties. Ook in complexe omgevingen kunt u er daardoor op vertrouwen dat de klus geklaard wordt. Goed, veilig en op tijd.

Ook een bijzonder project?
Vraag een offerte aan.

Wij vervoeren van 30 tot 120 ton netto laadvermogen. Veilig en betrouwbaar. En door heel Europa. Hoe complex of uitdagend ook, we organiseren het tot in de details en zorgen gewoon dat het in orde komt.