Transport destillatie ketel

DDM Demontage

Spread the love

Zwagerman Transport & Lifting kreeg de opdracht om een 26 meter lange en 3,5 meter brede ketel te vervoeren van een chemische fabriek in Terneuzen naar een bedrijf in De Meern. De ketel moest, na jaren trouwe dienst, worden gesloopt. Omdat het slopen, in verband met de aanwezigheid van asbest, niet mogelijk was op de oude locatie, werd het voor een milieuvriendelijke ontmanteling naar een gespecialiseerd bedrijf overgebracht. Met een geschat gewicht van 44 a 45 ton was dit een kolfje naar de hand van de specialisten van Zwagerman.

Voor dit transport werd een combinatie, bestaande uit een 4 assige MAN TGX trekker en een 6 assige (2 aan de voorkant, achter de trekker en 4 achteraan) Faymonville dieplader met een uitschuifbaar ketelbed ingezet. Het laden, met behulp van een zware hijskraan, kon plaatsvinden nadat het bed op de juiste maat verlengd was. Een aparte kolom, van kleinere afmetingen werd vervoerd op een uitschuifbare en bestuurbare teletrailer.

  • Gewicht: 44 a 45 ton
  • Lengte: 45 meter
  • Ontheffingen: ja
  • Materiaal: MAN TGX 8×4; Faymonville 2+4 ketelbed; begeleidingswagen
Ook een bijzonder project?
Vraag een offerte aan.

Wij vervoeren van 30 tot 120 ton netto laadvermogen. Veilig en betrouwbaar. En door heel Europa. Hoe complex of uitdagend ook, we organiseren het tot in de details en zorgen gewoon dat het in orde komt.