Werken bij Zwagerman

Complexe projecten. Perfect uitgevoerd.

Hoe groot, zwaar of ingewikkeld een transport ook is – wij zorgen dat een hijskraan of machine op het juiste moment op de juiste plek staat. Onze klanten moeten zo snel mogelijk weer aan het werk. Dat vraagt om een goede planning natuurlijk. Om goed materieel. Maar vooral ook om de juiste mensen.

Chauffeur autolaadkraan

Als chauffeur van een autolaadkraan heb je een grote verantwoordelijkheid. Eenmaal onderweg ben jij het die keuzes maakt en beslissingen durft te nemen. Je moet dus wel stevig in je schoenen staan. En kunnen omgaan met heel verschillende en soms onverwachte situaties. Want geen opdracht en geen dag is hetzelfde bij ons.

Natuurlijk gooien we je niet meteen in het diepe. Je wordt goed begeleid en kunt altijd rekenen op de steun van je collega’s. Maar als jij ambitieus bent en bereid bent om te leren, zul je ontdekken wat een superbaan dit is en hoeveel waardering je krijgt – ook in salaris.

Heb je ruimtelijk inzicht, rijbewijs C/E en gevoel voor techniek? Ben je een goede collega en heb je geen problemen met onregelmatige werktijden? Dan willen we je graag leren kennen. 

Iets voor jou?
Mail dan naar:martin@zwagerman.nl
Of bel direct+31 294 – 253162